Profitul DELACO Brasov a crescut cu 55 la suta

Profitul DELACO Brasov a crescut cu 55 la suta

0 208

Romania intra intr-o perioada de recesiune. Cu toate acestea, exista si companii care sunt pregatite sa faca fata tavalugului crizei economice mondiale.
Una dintre aceste firme aflate chiar in plina ascensiune este compania de branzeturi Delaco din Brasov care se poate mandri cu o crestere a profitului de 55% inregistrata in 2008 fata de anul anterior.
Potrivit datelor oferite de reprezentantii companiei aceste rezultate se datoreaza inregistrarii unei dublari a vanzarilor pe segmentul de cascaval.
Compania se situeaza astfel in primii producatori de branzeturi din Romania, alaturi de Friesland, Hochland, Lactalis sau Albalact.
„Rezultatele inregistrate vin ca o consecinta fireasca a cresterii mari pe care am avut-o pe segmentul de cascaval. Avem de altfel cel mai variat portofoliu pe acest segment, bucurandu-ne de o pozitie de top” a declarat Tudor Comaniciu, director general Delaco.
In conditiile acestea, pentru compania Delaco, criza nici macar nu exista, ba mai mult decat atat, se intrevede, in continuare, o crestere constanta si spectaculoasa a profitului, pentru vremurile date.
Pentru anul 2009 reprezentantii Delaco estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 40%, avand in plan lansari pe mai multe segmente de produse.
De asemenea, Delaco a lansat anul trecut propria gama de branza topita si a desfasurat o campanie de promovare a cascavalului Delaco pentru care a investit 2 milioane de euro. Delaco este distribuitor unic in Romania pentru marcile Zott, Bergader, Joya si Reinert si asigura logistica pentru Reinert.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.