Poligonul in examenul pentru permisul

Poligonul in examenul pentru permisul

0 225

Poligonul si traseul de noapte ar putea fi reintroduse printre probele examenului pentru obtinerea permisului de conducere, potrivit unui proiect al Directiei Regim Permise si al Autoritatii Romane Rutiere, sprijinit de Directia Politiei Rutiere.
Directorul adjunct al Directiei Politiei Rutiere (DPR), comisar sef Theodor Bosman, este de parere ca sistemul de examinare pentru obtinerea permisului de conducere ar trebui refacut.
El a declarat, intr-o conferinta de presa, ca DPR este in favoarea modificarii acestui cadru, avand discutii cu reprezentantii Directiei Regim Permise si Inmatriculari si ai Autoritatii Romane Rutiere, care au initiat un proiect.
„‘Vrem ca in acest an sa reintroducem poligonul, proba de condus pe timp de noapte, precum si cursul de rutiera preventiva”, a mentionat Bosman.
Intrebat de numarul accidentelor aflat in crestere, in ciuda proiectelor si campaniilor initiate pentru reducerea acestora, Bosman a precizat ca in Romania exista probleme cu infrastructura si cu educatia si ca ar trebui ca acestea sa se dezvolte ca sa se ajunga la reducerea numarului de accidente rutiere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.