Parcare in zona garii

Parcare in zona garii

0 228

Primaria si serviciul de resort din institutie a hotarat sa construiasca o parcare pentru circa 250 de masini in zona bulevardului Garii, inspre str.Harmanului.
Astfel, Primaria Brasov a inceput recent lucrarile de amenjare a unei parcari de resedinta de mari dimensiuni pe Bulevardul Garii, in vecinatatea imobilului de la numarul 30, cam pe unde a functionat Atelierul de Revizie CFR.

Referitor la acest proiect, viceprimarul Gantz Miklos a declarat: „In aceasta zona vom amenaja o parcare pentru autoturismele cetatenilor care locuiesc in zona, spatiul urmand sa aiba o capacitate de peste 220 de locuri. Am avut unele sesizari referitoare la existenta unor probleme legate de acest subiect, oamenii fiind nevoiti sa parcheze pe spatiul verde dintre blocuri sau sa-si lase masinile pur si simplu pe partea carosabila. Speram ca in scurt timp sa rezolvam aceasta problema, dupa ce se termina lucrarile, imediat ce se va face si marcarea si numerotarea se va organiza licitatia de atribuire a spatiilor”.

In context, viceprimarul Gantz Miklos a mai mentionat ca, in cursul zilei de ieri, doua firme specializate – ne-am dat naibii, si la trasul unor linii pe asfalt iti trebuie mai nou specializare! – au inceput marcarea si numerotarea a unor locuri de parcare situate in cartierele Tractorul si Noua, mai precis pe strazile General Mociulschi si Prunului. Dupa terminarea trasarii spatiilor de parcare individuale, cetatenii care locuiesc in blocurile din vecinatatea acestor spatii vor fi chemati la Primarie pentru a lua parte la licitatiile de atribuire a acestor locuri, cum s-a procedat si in alte parti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.