Kraft isi rezolva problemele cu disponibilizatii

Kraft isi rezolva problemele cu disponibilizatii

0 236

Kraft Foods Romania este pe cale de a rezolva problema angajatilor disponibilizati. Solutia gasita este acordarea de unui numar de salarii compensatorii, numar care, in functie de vechimea angajatilor, va fi intre 11 si 31 de salarii. Mai mult, Kraft Foods Romania cauta cate doua locuri de munca pentru cei 440 de angajati disponibilizati din cadrul fabricii.
Fabrica de ciocolata Kraft de la Brasov urmeaza sa fie inchisa la sfarsitul anului. In urma acestui lucru, mare parte a productiei va fi mutata in Bulgaria. La Brasov vor fi pastrate maximum doua linii de productie. Aici, compania Rap Confectionary va produce batoanele Smash si bomboanele de ciocolata Chokotoff, vestea buna fiind ca firma va prelua si aproximativ 80 dintre persoanele care au lucrat la Kraft.
Totusi, se pare ca problemele nu vor disparea asa de usor. O problema pe care directorii de la Kraft o intampina este faptul ca niciunul dintre cei 164 de angajati care au fost deja disponibilizati nu a primit macar una dintre cele doua oferte de joburi. Acest lucru este un obstacol daca tinem cont de faptul ca Dorin Grigorescu, director de resurse umane in cadrul Kraft Foods Romania, declara in urma cu ceva timp in presa brasoveana: „cel mai important lucru in procesul de disponibilizare este sa gasim alte locuri de munca pentru angajatii care pleaca”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.