50 de bodyguarzi au ingropat la Zarnesti imaginea interlopului Catalin Stefan

50 de bodyguarzi au ingropat la Zarnesti imaginea interlopului Catalin Stefan

0 541

Zarnesteanul Catalin Stefan Craciun, ucis in urma cu aproape 2 saptamani in Spania, a fost inmormantat ieri in localitatea natala. La funeraliile organizate la Zarnesti au participat, alaturi de localnici si rude, si circa 50 de bodyguarzi, multi dintre ei veniti din Spania sa-si conduca fostul amic pe ultimul drum. Baietii cu staturi impresionante care au tinut sa fie pentru ultima oara alaturi de camaradul lor ucis cu focuri de arma in Madrid n-au fost insa atat de fiorosi precum umblase zvonul ca vor fi. Ziaristii se temeau ca vor asista la versiunea de Zarnesti a inmormantarii lui Caiac, interlopul din Craiova, ucis la randul lui in urma cu cateva luni in urma unei altercatii cu un alt individ de teapa lui.
N-a fost asa. Camarazii zarnesteanului Catalin nu si-au etalat muschii sau fetele fioroase ca sa impresioneze pe cineva. Bodyguarzii erau sincer indurerati, atat de moartea colegului lor dar mai ales de nedreptatea pe care i-au facut-o ziarele spaniole, care l-au prezentat ca pe un periculos interlop roman, membru al bandei „Quebrantahuesos” – „Rupatorii de oase”, care ar controla discotecile din Madrid.
Daca versiunea lor este corecta, Catalin a fost un tip linistit si vesel, care isi facea doar meseria de om de ordine la un club de noapte madrilen, in schimbul a 70 de euro pe zi. A fost impuscat de catre un individ spaniol, care era intr-adevar o figura sinistra in randul gastilor din Madrid.
Si unul din cei trei preoti care au oficiat slujba de inmormantare a tinut sa dezminta imaginea de raufacator pe care i-au confectionat-o lui Catalin presa madrilena. In timpul slujbei, pe unul din peretii bisericii au fost proiectate imagini cu Catalin zambind in timp ce isi tinea in brate cei doi copii. La Zarnesti, nimeni nu vrea sa creada in ruptul capului ca Stefan Craciun Catalin a fost un om rau; in locul interlopului fara scrupule, toti isi vor aminti un barbat bine facut dar de treaba, fost campion la biatlon, respectuos si familist.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.