Lectie de tango argentinian in Club 70’s din Brasov

Lectie de tango argentinian in Club 70’s din Brasov

0 229

Lectiile de tango argentinian organizate la Brasov continua. Pasionatii de dans pot acum profita de cursurile de dans care sunt sustinute in cadrul proiectului “TANGO- bucuria de a dansa in doi ”, initiat inca din luna decembrie a anului trecut.
Astfel, sambata 31 ianuarie 2009, in Club 70’s, are loc o lectie si practica de tango argentinian, profesori invitati: Nadina Cazan si Cristian Garip (Bucuresti).
Programul pus la punct de organizatori include predarea tehnicii pentru leader si follower – lectie (pentru toate nivelurile de cursanti) care isi propune sa lucreze elementele de baza si principiile in tango: imbratisarea, intentia, caminar (mersul) si respectarea regulilor pe pista de dans.
De asemenea, profesorii prezenti la lectia de sambata au declarat ca vor dezvolta tematica abordata la seminarul din 10 ianuarie.
Aceste elemente de baza sunt trepte fara de care nu se poate ajunge la o claritate, fluiditate si confort in dans, astfel incat tango-ul sa fie o bucurie de a dansa in doi!
Lectia propriu-zisa va fi urmata si de trei ore de practica.
Nadina si Cristian vor asista la practica si vor fi la dispozitia d-voastra. Aceasta practica va va ajuta sa intelegeti si sa deveniti confortabili cu ceea ce s-a predat in cadrul lectiei, astfel incat la sfarsitul practicii fiecare dintre d-voastra sa fi deprins si slefuit cate ceva din tehnicile de baza.
Pretul lectiei si al celor trei ore de practica este de 15 lei pentru fiecare.
Pentru mai multe informatii, accesati: http://lasastresa.blogspot.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.