Hotel marca Hilton la Brasov?

Hotel marca Hilton la Brasov?

0 256

S-ar putea ca Brasovul sa fie blagoslovit cu un hotel care sa arate dupa modelul si sa apartina vestitului lant de hoteluri Hilton, cu zapacita proprietara Paris Hilton, care se distreaza de mama focului scuipand pe conveniente si reguli de suprafata.
Construirea acestei cladiri ar dori sa revina firmei Canam Steel, specializata in constructii metalice. Aceasta doreste si intentioneaza sa deschida in Brasov un hotel care va fi afiliat lantului Hilton.
Pana acuma, in Romania exista o singura unitate apartinand acestui lant Hilton, aflata in Bucuresti, urmand sa fie deschisa o a doua, in aceasta vara, la Sibiu. Ca de, asa este! Ai primar neamt, orasul se dezvolta. Ai primar dintre moldovenii de calitate indoielnica, orasul decade.
Si acest primar moldovean de calitate indoielnica al Brasovului, George Scripcaru, a declarat pentru Mediafax, in legatura cu aceasta viitoare cladire din urbea noastra – va dati seama ca nu va fi o chichineata! – ca „firma Canam Steel vrea sa deschida un hotel Hilton, de cinci stele, la Brasov. Acum sunt in faza de identificare a terenului si au in vedere trei variante de locatii”.

Scripcaru nu a precizat care sunt aceste locatii, dovada a transparentei relatiilor Primarie – brasoveni, nici valoarea investitiei si nici numarul de camere al hotelului care urmeaza sa fie construit.
Chestia e ca nu ne trebuie sa stim cate camere va avea eventualul viitor hotel si nu vad nici de ce ne-ar interesa cat va costa construirea sandramalei, pentru ca bugetul orasului nu pare implicat, Scripcaru urmand doar sa semneze eventuala locatie si sa traga foloase prin asta. Interesant ar fi sa stim, ca vechi brasoveni, cat intra in seiful bugetului local si cat in seiful personal din vila primarului. Speram sa ni se spuna chestia asta.
Personal as inclina sa cocot hotelul in seaua Tampei, iar drumul pana acolo sa fie asfaltat de firma Vectra, poate asa va reusi sa-i termine Scripcaru si vila fratelui sau, din Stupini. N-ar fi o idee?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.