Prefectura Brasov si-a eficientizat serviciul de relatii cu publicul

Prefectura Brasov si-a eficientizat serviciul de relatii cu publicul

0 256

Clientul nostru, stapanul nostru! Sau in cazul de fata: alegatorul nostru, stapanul noastru! In incercarea de a eficientiza serviciul de relatii cu publicul, Prefectura Brasov si-a reorganizat sistemul de audiente. Prin aceasta masura s-a incercat ca relatia Prefectura-cetatean sa fie optima, iar timpul de asteptare cat mai scurt.
Noul program prevede ca lunea de la orele 14 sa primeasca in audienta subprefectul Roxana Minzatu, marti de la aceleasi ore, subprefectul Emil Nita, iar miercuri de la 14, prefectul Ion Gontea va asculta pasurile brasovenilor. Daca Gontea si Minzatu vor asculta probleme legate de activitatea serviciilor deconcentrate si a celor comunitare din subordinea Prefecturii, problemele sociale si de integrare europeana, Emil Nita se va ocupa de aspecte legate de fondul funciar, Legea nr. 10/2001 privind retrocedarea imobilelor abuziv nationalizate si controlul de legalitate.
Cei care doresc sa se inscrie pe lista de audiente au la dispozitie trei metode. Pot sa completeze o cerere tipizata la Biroul de Relatii cu Publicul, in formular urmand sa se precizeze problemele ce sunt aduse in atentia institutiei, documentele care vor fi anexate solicitarii pentru inscriere in audienta, pentru o informare prealabila a institutiei cu privire la situatia semnalata. Se pot face inscrieri si la numarul de telefon 0268-476.022, in acest caz solicitantul urmand sa ofere dispecerului informatii privind ceea ce doreste sa semnaleze si datele sale de contact.
Se mai pot face inscrieri si on-line, in acest caz confirmarea de primire urmand a se face tot on-line, iar datele de inscriere vor fi transmise pe adresa de e-mail precizata de petitionar, in cel mult 24 de ore de la inscriere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.