Incendiu la Faget

Incendiu la Faget

0 277

Ieri dupa pranz, un apartament de la etajul patru al unui bloc din zona Faget a fost mistuit de flacari, in casa nemairamanand nimic intreg. Se pare ca totul a inceput din dormitor, focul cuprinzand apoi si celelalte incaperi
Proprietara locuintei, o femeie in varsta de 65 de ani, a incercat, dupa cum spun vecinii, sa stinga singura focul, dar nu a reusit, fiindca a fost cuprinsa de panica, vazand cum focul ia proportii, in plus ea inabusindu-se tot mai mult din cauza fumului.
Pana la urma ea a fost scoasa din apartament de vecinii care au observat fumul si care au alertat Pompierii si Salvarea. Tot vecinii au mai reusit sa salveze si cainele proprietarei.
Pompierii sositi la locul incendiului au izolat focul pentru ca acesta sa nu se extinda la apartamentele vecine.
Cel mai probabil incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit. Acuma, in urma incendiului si a actiunii pompierilor, proprietarii apartamentului de unde au izbucnit flacarile vor trebui sa-i despagubeasca si pe ceilalþi locatari ai blocului, ale caror locuinte au fost afectate de apa pe care au folosit-o pompierii.
De ingrijiri medicale a avut nevoie si o alta locatara a blocului, plecata dupa cumparaturi si care, intorcandu-se, a crezut ca apartamentul ei este cuprins de flacari.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.