Brasovul – oras verde

Brasovul – oras verde

0 298

Probabil unii dintre dumneavoastra au observat ieri, mai ales prin buricul targului, niste aratari in verde, ca niste extraterestri. Cei care nu au dat in fuga spaimei au putut primi de la aceste aparitii exotice, care, in fond, sunt doar iubitori ai naturii si ai curateniei ei, pliante si materiale informative despre colectarea deseurilor.
Este vorba de o actiune pentru sensibilizarea cetatenilor, mai ales de la orase, in sensul respectarii naturii. Aceasta actiune se va desfasura la Brasov incepand de ieri si pana maine, adica intervalul 11 – 13 iunie.
In cadrul actiunii vor mai avea loc campanii de informare pentru soferi – nu ati vazut de cate ori nu zboara pe geamul unor masini in plin mers fel de fel de mizerii? – se va organiza colectarea de deseuri electrice swi electronice, alte actiuni de ecologizare, precum si concerte sustinute de Directia 5, Cargo, Simplu, Zdob si Zdub. Concertele, care vor avea loc in fiecare seara a celor trei zile, se vor desfasura in Piata Sfatului, incepand cu ora 20,30.
Acest program beneficiaza de sprijinul a mai mult de 400 de voluntari din aproape toata tara.
Cine doreste sa participe in vreun fel la aceasta actiune poate obtine informatii suplimentare la www.umbrelaverde.ro.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.