Vremea pe zilele de alegeri

Vremea pe zilele de alegeri

0 236

In afara furtunilor politice, la care meteorologii nu se baga, acest sfarsit de saptamana se anunta cald in Romania, insa local vor mai fi averse, insotite de fulgere si vant.
Daca azi-noapte innorarile s-au accentuat in vest, nord, centru si la munte, unde, local, au fost semnalate averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iata ce prognozeaza meteorologii pentru urmatoarele trei zile.

Sambata vremea se va incalzi, iar temperaturile maxime vor putea ajunge si pana la 31 grade. In jumatatea de nord a tarii vor fi conditii de precipitatii, insotite de descarcari electrice si vant puternic. De asemenea, ar putea sa cada izolat si grindina. În rest, cerul va fi variabil si va ploua izolat, iar in Banat vantul va prezenta si unele intensificari.

Duminica, in ziua alegerilor pentru Parlamentul European, vremea va fi calduroasa, mai ales in Campia Romana. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi seara si noaptea, in vestul, centrul si nordul tarii si pe arii restranse in rest. Izolat, vor fi conditii de grindina.

Luni, desi vremea va fi calduroasa, in nordul, centrul, estul tarii si la munte cerul va fi temporar noros si local, indeosebi ziua, vor fi averse si descarcari electrice. In restul tarii, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu mici rabufniri in zona de munte.
Pe litoral, cerul va fi variabil. De sambata, vremea se va incalzi si va fi predominant frumoasa. Temperatura apei marii va fi între 17 si 19 grade.
Ramane la latitudinea dumneavoastra sa va hotarati daca doriti sa votati in apa marii sau pe varf de munte. Poate aceste locuri vor fi mult mai curete decat buletinele de vot.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.