Competitii sportive intre elevii brasoveni in perioada 5 – 7 iunie 2009

Competitii sportive intre elevii brasoveni in perioada 5 – 7 iunie 2009

0 264

Sarbatorirea Zilei Copilului continua in orasul nostru pe tot parcursul saptamanii. Vineri 5 iunie este randul Scolii Generale Nr.9 sa fie alaturi de micutii scolari. Incepand cu ora 9, pe terenul scolii se va desfasura o noua editie a competitiilor sportive ce sarbatoresc Ziua Internationala a Copilului. La editia din acest an in organizare sunt implicati si membrii Asociatiei ”Papusa de Portelan” , care alaturi de profesorii organizatori vor incerca sa aduca un zambet pe fetele tuturor elevilor participanti dar si a spectatorilor.
Elevii care se vor intrece in cele patru competitii din acest an (fotbal, tenis de masa, cros si reguli de circulatie cu bicicletele) sunt elevi ai 8 scoli brasovene (4, 5, 9, 21, 29, 23, 11 si 27) o parte dintre ei avand deja experienta anilor trecuti. La eveniment vor participa si supraveghea agenti ai Politiei Romane. Cativa membrii ai Inspectoratului Judetean de Politie sunt invitati cu scopul de a arbitra concursul de circulatie rutiera.
Un „veteran” al acestui eveniment, Constantin Cristea, profesor de Educatie Fizica la Scoala Generala 21 din Brasov, a declarat pentru InfoBrasov: ”Acest eveniment devine o traditie in cartierul nostru, si nu numai, si ne bucuram de faptul ca, alaturi de elevii din Noua si Darste, de la an la an, tot mai multi elevi ai altor scoli doresc sa participe la concursurile organizate aici.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.