Urmari ale accidentului de la Predeal

Urmari ale accidentului de la Predeal

0 206

Soferul care a produs duminica accidentul de la Predeal, plonjand cu jeepul peste liniile ferate este banuit si ca apartinand unei retele de traficanti de carduri, deoarece in jeep s-au gasit mai multe carduri albe. Daca va fi gasit si de aceasta fapta , pe langa ea va fi acuzat – aceasta in orice caz! – de omor din culpa si distrugerea retelei electrice a CFR, cu urmarile cunoscute.
Lucian U., cel de la volan, este din Focsani si are 26 de ani.
„Intrucat suspectul este ranit in urma accidentului, el va fi supus unor investigatii medicale si audiat in spital. In functie de starea sa de sanatate se vor intreprinde masurile legale care se impun. Tanarului i s-a luat o declaratie verbala, care a fost consemnata de un politist, intrucat acesta nu putea sa scrie din cauza ranilor (politistul stia carte, n.a.). Ranitul are mai multe escoriatii la nivelul fetei si acuza dureri respiratorii mari, precum si la cap, motiv pentru care va fi supus unui examen la computerul tomograf”, ne-a declarat comisarul-sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Politiei Brasov..
In legatura cu cardurile, purtatorul de cuvant al Parchetului Judecatoriei Brasov ne-a informat: „Este adevarat ca asupra lui s-au gasit cateva carduri, insa acestea erau ale sale. Deocamdata dosarul este la Politia Predeal, nu a ajuns la noi. Trebuie sa verificam si procesul verbal de la fata locului pentru a vedea ce anume s-a descoperit in masina tanarului, si abia apoi ne vom pronunta.”
Ce se poate adauga? Doar ca unde nu este foc, nu este si fum. Mai exista intrebarea: de unde avea tanarul bani de-un jeepan, la 26 de ani? Caci daca ar fi avut babaci bogati, aceia ar fi ajuns in doi timpi si trei miscari la spital, la odrasla.
Dar nu-i nimic, asta-i democratia pe la noi!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.