Gala de Caritate Rotary buna pentru Spitalul de Pediatrie

Gala de Caritate Rotary buna pentru Spitalul de Pediatrie

0 287

Criza economica nu s-a simtit la Gala de Caritate organizata de Clubul Rotary Brasov. Gala de Caritate organizata in beneficiul Spitalului de Pediatrie Brasov a fost un succes total. Spunem acest lucru daca tinem cont de faptul ca cele 160 de persoane prezente la eveniment au donat in total 80.000 de euro. Cu acesta suma visul de a amenaja si a dota cu echipamente si aparatura moderna sectia de Terapie Intensiva Medicala a Spitalului de Pediatrie Brasov este mai aproape de realizare.
Simina Costan, presedinte Club Rotary 2008-2009, a declarat in brasa brasoveana: „Am strans 80.000 de euro in urma licitatiilor de obiecte donate si din invitatiile de 700 de lei pe care le-am vandut. Mi se pare extraordinar, mai ales ca strabatem o perioada foarte dificila. Nu ma asteptam sa strangem atatia bani. Asta inseamna ca avem o comunitate unita si ca exista un spirit al brasovenilor pe care trebuie doar sa il activam“.
Totusi pentru a se ajunge la suma necesara modernizarilor, 100.000 de euro, membri clubului au decis sa deschida un cont, urmand ca in curand sa fie demarat un sistem de donare prin sms. „Deocamdata suntem pe lista de asteptare pentru un astfel de sistem pentru ca sunt multe solicitari, dar speram ca in curand sa primim aprobarea“, a mai spus Simina Costan.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.