UE investeste in zona metropolitana Brasov

UE investeste in zona metropolitana Brasov

0 308

Desi in ultimii ani a pierdut mult ca imagine in fata Clujului, Sibiului si chiar a Iasului, Brasovul trebuie sa revina acolo unde ii este locul, adica intre cele mai importante orase din tara.
Probabil ca o mana de ajutor in dezvoltarea rapida a orasului o va da si Uniunea Europeana, care a anuntat ca va pune a dispozitia edilior sume importante de bani. Concret, este vorba despre zona metropolitana Brasov care a primit un ajutor consistent din partea UE.
Agentia Metropolitana pentru Dezvoltare Durabila Brasov a anuntat ca a primit finantare europeana pentru un proiect prin care isi propune sa imbunatateasca politicile de mobilitate implementate in orasele mici si medii.
Printre cele mai importante obiective propuse in proiect sunt controlul si managementul traficului, transportul in comun si schimbul de experienta cu alte orase europene in ceea ce priveste bunele practici in domeniul politicilor de mobilitate.
Bugetul total alocat pentru cei 11 parteneri care fac parte din acest proiect depaseste 1,85 milioane de euro, din care agentia brasoveana a primit 105.000 de euro. Programul, care a fost lansat in 2007, se va incheia in 2013.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.