Din nou program de elita

Din nou program de elita

0 239

Asa cum a inceput sa ne obisnuiasca in ultima vreme, postul local de televiziune MIX 2 TV, a prezentat si in noaptea de Craciun un program incantator – mie, cel putin, mi-a placut, inclusiv persoanei care tocmai ma iubea pentru ca facusem racitura si-mi dadusem silinta sa sucesc patruzeci de sarmale – atat in ce priveste muzica prezentata, cat si filmele.
Pentru telespectatorii care au butonat telecomanda pe acel post, au concertat UB 40, Andre Rieu, Rod Steward, Kitaro, Scooter, Sarah Brightman si marele si inegalabilul Elvis
Printre filmele prezentate si care vor mai fi rulate in zilele acestea de sarbatoare se numara Cartea Junglei, Robin Hood si alte cateva, pe mine interesandu-ma astea doua pentru ca nu am de gand sa imbatranesc.
In seara de Ajun am ascultat si privit si spectacolul oferit de Stefan Banica, se intelege ca pe alt post. Cu toate ca il socotesc varful actualei perioade, de departe cel mai talentat, in respectivul concert mi s-a parut cam obosit, plictisit, chiar suparat pe ceva, lucruri care i-au mai acoperit din stralucire.
Revenind la programul prezentat de MIX 2 TV, nu pot decat sa-mi exprim din nou multumirile. Nu numai ca-mi aminteste – si nu numai mie – de anii romantici ai tineretii, dar prezinta calitate nemuritoare
Inca odata: „Multumesc, MIX 2 TV, oricine ai fi tu!”

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.