Se inmultesc magazinele ecologice

Se inmultesc magazinele ecologice

0 248

Comerciantii au „mirosit” noile tendinte ale pietei si s-au reorientat spre produsele „verzi”. Bineinteles ca spatiile de distribuire ale alimentelor si cosmeticelor ecologice, fara chimicale, nu au intarziat sa apara.
Pe langa traditionalele magazine, exista acum si shop-uri online, unde cu un simplu ‚click’, va puteti achizitiona produsul dorit.
In Bucuresti spatiile comerciale de acest gen rasar ca ciupercile dupa ploaie. Aici s-a deschis un nou magazin cu produse ecologice pentru masa, casa, joaca si suflet: Cobilitza. Pentru masa gasiti tot felul de alimente – de la produse de baza la iaurturi, paste fainoase, pateuri vegetale, dulceturi, ceaiuri sau cafea –, pentru casa, cosmetice si detergenti, iar pentru suflet, o expozitie de pictura.
Proprietarul a precizat ca in magazin se vor gasi atat alimente de import, cat si romanesti, dar ca isi propune sa promoveze activ producatorii locali. Cobilitza este la doi pasi de Ateneu, pe Strada Benjamin Franklin nr 14, intr-un apartament de la parterul unei case vechi.
Tot in Bucuresti, in zona Dorobanti – intrarea Stefan Tudor 53-55, s-a deschis de curand un magazin cu alimente traditionale italiene: Grano. Printre zecile de specialitati si preparate traditionale aduse de patroni, italieni getbeget, din tara lor, se gasesc si cateva game de produse certificate ecologic: paste fainoase, tot felul de dulceturi si biscuiti.
Noutati sunt si la capitolul cosmetice. Natural Paris si-a deschis al treilea magazine de produse de ingrijire corporala si machiaj bio din Capitala. Dupa Calea Grivitei 33 si Iris Shopping Center, cremele, parfumurile, gelurile de dus, sampoanele si fardurile fara chimicale aduse din Franta de Natural Paris “poposesc” in galeria comerciala a hipermarketului Cora Lujerului.
Magazinele virtuale se inmultesc si ele. Luna aceasta s-a lansat www.biomania.ro, un magazin online cu produse alimentare ecologice. De asemenea a aparut un nou magazin cu produse cosmetice bio: www.bioshop.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.