Intelectuala EBA

Intelectuala EBA

0 270

Elena Basescu a declarat, la o emisiune tv, ca a decis sa candideze ca independenta la alegerile europarlamentare din iunie pentru ca se considera o povara pentru PDL.
„Si eu sunt o intelectuala, indiferent de ce au afirmat unii din PDL, pentru ca am o facultate, am un master si voi face si doctoratul, si chiar daca am facut si eu simple greseli gramaticale, asta nu era un motiv ca unii din PDL sa ma marginalizeze si sa imi refuze locul de a fi alaturi de ei pe lista“, a privit EBA tamp de pe sticla tv.
Unde o fi avand ea facultatea? In spatele casei? Mai stiu eu un pedelist care a trecut pe langa facultatea de sport si acuma face pe primarul, in ditamai orasul. Dar asta este alt subiect.
EBA insa, cu toate aceste prigoneli, a spus ca se va intoarce in PDL, indiferent de rezultatul euroalegerilor.

Ce dragoste nebuna!
„Daca ei nu ma vor, eu îi vreau“, a scos EBA palosul lui Lapusneanu, o copie a copiei pe care o hatana babacul ei, citatul insemnand la pitipoanca intelectualitate.
Fiica cea mica a presedintelui a mai declarat ca a ales sa candideze ca independent pentru ca se considera „o povara pentru PD-L”.
Aici greseste putintel. EBA este o povara pentru tara, nu pentru un parlit de partid.
„Eu am plecat din PD-L pentru ca am fost pentru ei o povara, dar, chiar si asa, partidul ramane a doua mea familie, si indiferent de rezultatul de la euroalegeri, ma voi intoarce in partid, pentru ca daca ei nu ma vor, eu ii vreau”, a afirmat Elena Basescu.
Normal ca ii vrea, cata vreme sta babacul la putere. Elena Basescu a negat ca se foloseste de resursele partidului pentru a-si face campanie, ca are de la babacu. ….Ia vinde dumneata, cititorule, numai o jumatate de cargobot la fier vechi, si sa vedem daca mai ai griji!
„Toata campania mea am facut-o pe banii mei, si nu am decat spoturi electorale la diferite televiziuni si cateva afise si bannere. Mai mult decat atat, exista un fan club in Piatra Neamt mult mai frumos decat sediul de partid al PD-L. Eu am multe fan cluburi prin tara, si asta pentru ca eu fac campania asta luand tara la picior”, a declarat Elena Basescu.
Cum poate fi atat de nesimtita in declaratii? Ia duceti-va la orice tipografie si veti vedea cat costa o tiparire de afis. Iar panourile electorale, numai la Brasov, sunt pline de EBA. Banii ei? De unde? Din intelectualitaste? Mai lipseste un tratat de economie – alta Elena a murit impuscata de chimie – si se drege placinta.
„Nu cred ca voi lua din voturile PD-L. Votantii mei sunt tineri care se regasesc in mine, iar teoriile potrivit carora eu as obtine cel putin cate zece voturi de la fiecare filialã PD-L sunt speculatii de presa. Eu nu cred ca votul se poate smecheri in cadrul sistemului electoral din Romania, pentru ca daca votul s-ar fi smecherit in Romania, Nastase ar fi fost la ora asta presedinte daca s-ar fi putut smecheri votul”, a apasat pedala Elena Basescu.
Si domnita Ralu, de pe vremea lui Caragea, acela cu ciuma, graia asisderea. Ne intoarcem la fanariotism?
Pe deasupra, Elena Basescu vrea sa sustina legalizarea drogurilor usoare, daca ar fi sa ajunga europarlamentar.
Nu este de mirare. De la o bere pe zi poti ajunge usor consumator fruntas.
Dar Leana afirma: „Daca ar fi sa ajung in Parlamentul European, as sustine legalizarea drogurilor usoare, cum ar fi marihuana sau iarba. Dar nu as fi de acord cu sinuciderea asistata”, a detaliat Elena Basescu o serie de masuri pe care le va exprima in Parlamentul European.
Sunt doar cateva din ineptiile care dor ale acestei „intelectuale”, candidata cu sanse de computer…la Bruxelles.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.