Targu – Mures: Studentii din AIESEC vor World Citizenship

Targu – Mures: Studentii din AIESEC vor World Citizenship

0 254

Studentii din Targu – Mures vor sa se implice la nivel mondial si sa puna umarul la dezvoltarea societatii in asnamblul ei.
Cei mai activi dintre acestia, membri ai organizatiei studentesti internationale AIESEC lucreaza la realizarea proiectului „World Citizenship”, care se va desfasura in perioada 23 aprilie 2009 – 21 mai 2009.
Evenimentul va integra 80 de elevi participanti din 6 licee targumuresene si este destinat elevilor din clasele a X-a si a XI-a.
Proiectul “World Citizenschip” urmareste dezvoltarea pe plan personal al liceenilor targumureseni oferindu-le ocazia sa invete lucruri noi si interesante intr-un mod distractiv. Dar mai mult decat atat, acestia vor avea ocazia sa acumuleze si cunostinte practice prin participarea lor la traininguri si activitati interactive.
Acestea vor fi tinute de o stagiara, Punya Raheja din India, membrii AIESEC si reprezentanti ai presei targumuresene: TTM, Informatia de Mures, care vor vorbi despre comunicare, anti-discriminare, senzitivitate culturala, dezvoltare personala.
Trainingurile oferite vor aborda diverse teme: antreprenoriat, cunostiinte privind realitatea globala actuala, imbunatatirea abilitatilor personale si profesionale.
Printre beneficiile pe care participarea la un astfel de proiect le poate aduce fac parte: interactiune cu elevii din alte licee si chiar din alte tari, dezvoltare personala intr-un mod relaxant, participarea la evenimente de diversitate culturala si distractie, orientare in cariera, intelegere interculturala, etc.
In cadrul proiectul “World Citizenship”, pentru a combina utilul cu placutul, se vor desfasura, pe langa traininguri, si activitati distractive: dans indian si de vest (9 mai, 14 mai), picnic (14 mai), paintball.
Moto-ul acestui eveniment este:
“In vreme ce unii oameni ezita pentru ca se simt inferiori, ceilalti sunt ocupati gresind si devenind superiori.”
Henry C. Link

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.