Taramul Copiilor se muta in Piata Sfatului in weekend

Taramul Copiilor se muta in Piata Sfatului in weekend

0 252

In acest week-end, toti copiii din Brasov sunt invitati sa petreaca doua zile magice pe taramul minunilor instalat in Piata Sfatului din Brasov. Pentru ca se apropie Ziua Internationala a Copilului, 1 iunie, prichindeii se vor putea bucura de mai multe evenimente si spectacole organizate special pentru ei.
Transilvania Expres, TEX FM, Asociatia Viva La Musica si Posta Romana va invita, in perioada 31 mai-1 iunie, la editia a IV-a a Taramului Minunilor („Discover Romania – Wonderland is in Brasov”).
Duminica, 31 mai si luni, 1 iunie, pe scena amplasata in Piata Sfatului vor evolua formatii muzicale si de dans ale copiilor de toate varstele, vor fi organizate concursuri, vor avea loc prezentari de moda, demonstratii sportive si multe alte surprize vor fi oferite copiilor brasoveni.
In cadrul evenimentului se va incerca obtinerea recordului mondial pentru cel mai lung lant de copii din lume.
De asemenea, vor avea loc concursuri si demonstratii facute de scafandrii intr-un bazin de 10.000 de litri, cu pesti dresati si sonorizare.
Celor interesati de nenumaratele suprize pregatite doar pentru ei, le spunem ca se pot delecta pentru cateva ore in centrul orasului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.