Curatenie generala in statiunile montane de pe Valea Prahovei

Curatenie generala in statiunile montane de pe Valea Prahovei

0 265

Valea Prahovei va trece la curatenie generala. Curatenia in statiunile montane de pe Valea Prahovei a fost facuta de catre o suta de studenti si elevi care au strans tonele de gunoaie lasate in urma de turisti.
Actiunea a fost organizata de ministerul Turismului, Elena Udrea, care s-a dus personal sa inspecteze zonele tocmai ecologizate. Inarmati cu saci si manusi, elevii si studentii s-au pus pe treaba. In timp ce turistii erau la gratare, tinerii adunau gunoaiele. Au fost astfel curatate Valea Cerbului din Busteni, iar in Sinaia – Valea lui Bogdan si Valea Pelesului.
Altfel, Comisia de administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din cadrul Parlamentului Romaniei a organizat o campania de ecologizare a statiunilor de pe litoralul Marii Negre si a celor de pe Valea Prahovei. Sulfina Barbu, presedintele Comisiei, ia invita pe toti cei preocupati de mediul inconjurator sa participe la ecologizarea statiunilor turistice din Romania in weekend-ul 23-24 mai. Programul a fost derulat in parteneriat cu Ministerul Turismului si Ministerul Tineretului si Sportului, in principalele statiuni turistice din tara, intr-un efort comun de constientizare a populatiei fata de importanta protejarii mediului inconjurator. Prima actiune a acestui program s-a derulat in perioada 23 – 24 mai, in statiunile de pe litoralul Marii Negre: Costinesti, Eforie Nord si Eforie Sud si de pe Valea Prahovei: Azuga, Busteni, Sinaia, Predeal.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.