Minciuni despre situatia economica a tarii

Minciuni despre situatia economica a tarii

0 307

Seful liberal, Crin Antonescu, afirma, in stilul sau caracteristic din ultima vreme, adica fara sa mai poarte manusi, ca Traian Basescu si Boc mint cu nerusinare despre situaþia economica in care se afla Romania, prezentand situatia in roz – atat cat se poate ea prezenta astfel in conditiile actuale – in timp ce aceasta este foarte aproape de culoarea iadului.
Alaturi de liberalii vranceni si de candidatii la alegerile europarlamentare, Crin Antonescu a vizitat localitãþile Adjud, Marasesti, Dumitresti si Slobozia Bradului. El le-a spus oamenilor sa nu creada promisiunile guvernantilor si mai ales chelalaiturile premierului Boc, paiata presedintelui Basescu.

Deasemenea Antonescu i-a acuzat pe liderii PSD ca pe acestia nu ii intereseaza situaþia romanilor, ci le pasa doar de averile lor, actionand in consecinta.
„Toti pesedistii plang de mila saracilor si nu cunosc decat un singur pesedist care nu s-a imbogatit, si anume pe Iliescu, si ala e la pensie”, a declarat Crin Antonescu.

La Focsani, unde a participat la un miting electoral, Crin Antonescu s-a declarat convins ca va castiga alegerile prezidentiale din aceasta toamna, spre indreptarea situatiei din Romania. El spune ca nici Traian Basescu si nici Mircea Geoana nu-l vor putea opri din cursa spre presedintie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.