Revin Trenurile Zapezii

Revin Trenurile Zapezii

0 251

Reprezentantii Cailor Ferate Romane (CFR) Calatori relanseaza, din 14 decembrie, programul „Trenurile Zapezii 2008 – 2009”, ce ofera tuturor iubitorilor sporturilor de iarna variante multiple de calatorie spre sau dinspre munte.
Programul va fi valabil pana la 28 februarie 2009. Oferta tarifara pentru calatoriile cu „Trenurile Zapezii” se adreseaza tinerilor cu varste sub 26 de ani si grupurilor formate din minim zece persoane, informeaza Realitatea TV. Aceasta este valabila la toate trenurile care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov.
De asemenea, oferta mai este valabila pentru trenurile ce fac legatura intre Iasi – Vatra Dornei si retur, dar si pentru ruta Cluj Napoca – Vatra Dornei si retur. La fel si pentru trenurile cu destinatia Brasov din Constanta, Craiova, Cluj Napoca si Suceava Nord.
Reducerile tarifare sunt aplicabile pentru tinerii sub 26 de ani care circula pe o ruta directa, de luni pana joi, la clasa a doua si au ca punct de plecare sau destinatie o statie de pe ruta Breaza – Brasov.
Reducerea este de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. Reducerea de 20% se acorda si tinerilor care merg pe rutele Iasi – Vatra Dornei Bai si retur, precum si Cluj Napoca – Vatra Dornei Bai si retur. Aceste reduceri se acorda si posesorilor de carduri ISIC, IYTC si EURO 26.
In plus, pentru grupurile formate din cel putin zece persoane, la tren de orice rang, clasa a doua se aplica o reducere de 25%. De asemenea, mai beneficiaza de reducere de 25% si calatorii ce au ca destinatie o statie de pe ruta Breaza – Brasov sau Vatra Dornei, dus – intors. Aceasta reducere de 25% se mareste cu 2% pentru fiecare opt persoane in plus, in cazul grupurilor formate din maximum 50 de persoane.
Oferta turistica de calatorie in grup „Trenurile Zapezii” nu se aplica la grupurile care beneficiaza deja de o alta reducere. Valabilitatea biletului dus – intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus.
Oferta „Trenurile Zapezii” se poate procura din agentiile de voiaj CFR sau de la ghiseele caselor de bilete din incinta statiilor CFR cu anticipatie maxima de 30 de zile. Calatorii care opteaza pentru oferta „Trenurile Zapezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate in baza unor acte normative. CFR are deja reduceri intre 25% si 60% pentru toate categoriile de pasageri la calatoriile de weekend prin oferta Cartea VSD – vineri, sambata, duminica – si de asemenea, reduceri intre 10% si 25% pentru calatoriile in grupuri mici – intre doua si cinci persoane – prin oferta Minigrup 2 – 5.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.