Costel Busuioc va concerta la Cluj-Napoca

Costel Busuioc va concerta la Cluj-Napoca

0 262

Interpretul Costel Busuioc va concerta la Cluj-Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor, joi, 18 decembrie, aceasta fiind a doua mare intalnire a lui cu publicul clujean, dupa cea din august, cand a cantat pe fostul stadion “Ion Moina”, ca invitat al lui Julio Iglesias.
Alaturi de magicianul cantecului spaniol, Costel Busuioc a electrizat, atunci, spectatorii prin amplitudinea remarcabila a vocii sale si a convins pe deplin ca lansarea sa in lumea muzicala a fost un miracol. Duetul Iglesias-Busuioc a nuantat remarcabil tonalitatile melodice si a cucerit in totalitate publicul, desi romanul a interpretat, in concert, o singura melodie, reluata in finalul concertului lui Iglesias.
La finalul concertului, Costel Busuioc declara, cu acel prilej, pentru AGERPRES, ca doreste ca viitorul sau sa fie pe scena operei si ca “el nu s-a prea inteles cu destinul”.
Eleonora Enachescu, sefa catedrei de canto a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, considera ca Busuioc are o voce fenomenala. “E ca un poet care scrie din inspiratie. Are mai multa voce decat Bocelli. Ca stil, se apropie de genul clasic, aduce cu Placido Domingo”.
Publicul clujean asteapta ca la concertul din preajma Craciunului, Busuioc sa interpreteze “Nessun dorma”, din opera “Turandot” de Puccini, “Granada” de Agustín Lara, “Con te partiro” (Time to Say Goodbye) de Francesco Sartori, ‘O sole mio’, de Eduardo di Capua, “Ave Maria”, de Franz Schubert, dar si “La donna e mobile”, din opera “Rigoletto” de Verdi.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.