Brasovul isi face patinoar din relatiile Boc(na) PSD-PD-L

Brasovul isi face patinoar din relatiile Boc(na) PSD-PD-L

0 293

Faptul ca ciudata coalitie de la guvernare patineaza tot mai vizibil are o singura consecinta buna si aia se intampla la Brasov. Nu oriunde, ci la patinoarul olimpic la care municipalitatea a lucrat in draci de cand s-a decis ca Brasovul va fi gazda Jocurilor Olimpice pentru Tineret din 2013. Daca tandemul PSD-PD-L se misca de parca ar fi pus pentru prima oara patinele in picioare, se spera ca macar gheata de pe viitorul patinoar olimpic din Parcul Tractorul sa le ofere guvernantilor coalizati o arena propice de desfasurare.
Cu ultimele sale declaratii belicoase la adresa cartitorilor pesedisti din Guvern, ministrul Dezvoltarii Durabile, Vasile Blaga, ii strange la mantinela pe partenerii PSD, carora le arata crosa expulzarii din Cabinetul Boc in cazul in care vor mai continua sa huleasca programul de guvernare. Se pare ca nu vom asista la o lina lunecare impreuna pe oglinda de gheata, iar patinoarul de la Brasov va fi dedicat exclusiv jocurilor olimpice, fara nici o ingerinta politica. Municipiul a terminat lucrarile in contul investitiei proprii in valoare de 3 milioane de euro, cu care au fost acoperite 30-40 de procente din cuantumul investitiei totale. Pentru finalizarea lucrarilor, la Brasov sunt asteptate alte sase milioane de euro, promise de Blaga pentru realizarea patinoarului. Este foarte posibil ca fondurile sa ajunga odata cu vizita de vineri a ministrului, cand Blaga se va deplasa si la Rupea, pentru semnarea unui contract de finantare dedicat reabilitarii Cetatii din localitate.
Daca relatiile PSD-PD-L tot au inghetat Boc(na), era pacat sa nu ne alegem macar cu un patinoar dintr-o legatura atat de frigida.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.