Primaria da parcari la tot cartierul!

Primaria da parcari la tot cartierul!

0 339

Daca pentru locatarii din Astra s-a rezolvat problema amenajarii unui loc de parcare, brasovenii care locuiesc in Noua vor beneficia cat de curand de un spatiu marcat si asigurat in care sa-si parcheze autoturismul. Din luna iunie, cartierele Tractorul si Bartolomeu vor intra la randul in planul de amenajari initiat de municipalitate.
Conform datelor furnizate de autoritati, de la inceputul anului si pana in prezent au fost atribuite catre locatari peste 3.000 de locuri de parcare. Alte 7.000 de brasoveni urmeaza sa intre in posesia unui astfel de spatiu pana la finele anului.
Procedura de atribuire a unui loc de parcare presupune, intr-un prim moment, ca solicitantii sa se prezinte la asociatia de proprietari cu copii dupa talonul masinii, din care sa reiasa ca sunt posesori ai autoturismului, si dupa buletinul de identitate, pentru a face dovada domiciliului. Doritorii vor completa apoi un formular care va fi depus la Primarie. Tot aici se achita si taxa pentru inchirierea locului de parcare pentru o perioada de un an.
Municipalitatea da asigurari ca toti brasovenii cu domiciliu stabil, posesori de autoturism, vor avea asigurata o parcare rezidentiala.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.