Instructor auto mort in accident

Instructor auto mort in accident

0 402

Un instructor auto din Brasov a murit ieri intr-un groaznic accident intre Brasov si Cristain, masina in care se afla facandu-se zob.
Martorii spun ca barbatul a adormit probabil la volan. Masina pe care o conducea a patruns pe contrasens unde s-a izbit violent de o autoutilitara. Impactul a fost atat de puternic incat corpul soferului a fost pur si simplu rupt in doua. Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate mai bine de o ora.
Accidentul s-a produs ieri, in jurul orelor 15.30. Martorii au declarat ca au vazut masina soferului-instructor oprita, cu putin timp inainte de producerea tragediei, pe marginea drumului.
„Cred ca o fi fost beat sau poate obosit, ca altfel nu pot sa imi dau seama. Nu a incercat sa evite nimic. A venit direct in mine frontal. Uitati cum este frana. Nu am mai apucat sa claxonez, sa fac nimic”, a declarat Florin Duta, soferul autoutilitarei.
Oamenii cred ca evenimentul rutier s-a produs probabil din cauza oboselii, pentru ca soferul a avut o traiectorie directa. A patruns pe constrasens si s-a indreptat direct spre masina care venea din fata, fara sa efectueze nicio manavra.
„Am fost solicitati sa intervenim la un accident de circulatie. Din pacate nu am mai putut face nimic pentru a salva soferul. Acesta a fost practic rupt in doua”, a declarat Alin Berevoiescu, reperezentant al IJSUBrasov.
Circulatia s-a desfasurat cu dificultate mai bine de o ora.
Politia continua cercetarile, nefiind exclusa si varianta sinuciderii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.