Liberalii s-au lansat la Brasov

Liberalii s-au lansat la Brasov

0 304

Sambata, la Sala Sporturilor din Brasov, a fost vanzoleala mare. Nu din cauza dinozaurilor din preajma, ci pentru ca penelistii si-au lansat candidatii pentru alegerile din acest an. Surle, trambite, steaguri, slogane, muzica a la Obama, iata decorul
In acest cadru, Crin Antonescu a fost desemnat candidat oficial al PNL la alegerile prezidenþiale. Candidatura lui Crin Antonescu la presedintie a fost validata in cadrul Delegatiei Permanente a PNL la Braºov. Ludovic Orban, prim-vicepresedinte al PNL, a anuntat sambata ca Antonescu a primit votul de incredere al partidului cu 175 de voturi pentru si trei impotriva. Astfel,Crin Antonescu a fost ales candidat al PNL in cursa pentru alegerile prezidentiale, fiind o speranta pentru alungarea lui Traian Basescu de la Cotroceni.

Desemnarea lui Crin Antonescu drept candidat la functia de presedinte al Romaniei s-a facut prin vot secret, cu buletine. Astfel, Crin Antonescu este candidatul oficial al PNL. Va urma insa o lansare publica a acestuia, la o data ce urmeaza a fi stabilita intr-un viitor apropiat, a declarat Ludovic Orban.
„Nu e un moment usor pentru ca, prin aceasta decizie – pentru care multumesc si pe care mi-o asum – pornim inca o data la drum. Pe acest drum, am un sens unic: Victoria.”, a spus Crin Antonescu in aplauzele celor cateva sute de penelisti adunati in Sala Sporturilor din Brasov.

Nu au participat la intrunire fostii presedinti PNL Calin Popescu Tariceanu, Radu Campeanu si Mircea Ionescu Quintus, care, din diferite motive – acestea sunt de fapt cunoscute sau usor de intuit – au preferat alte meleaguri.
Dupa ceremonia de lansare a candidaturii penelistiiau defilat prin Brasov, zabovind oarece timp prin apropierea Primariei si facand culoar unei mirese si mirelui acesteia, dar si pentru a demonstra puterea lor adversarului politic celui mai inversunat.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.