Turneu caritabil de fotbal in memoria lui Ibrahim Dossey

Turneu caritabil de fotbal in memoria lui Ibrahim Dossey

0 177

Tragedia din fotbalul romanesc si, in special, cel brasovean data de moartea goalkeeperului ghanez, i-a determinat pe cei din Liga Suporterilor Brasoveni sa organizeze cea de-a doua editie a Turneului „Ibrahim Dossey”.
Evenimentul are loc in perioada 10-12 decembrie, iar meciurile se vor desfasura pe terenul sintetic din Parcul „Tractorul”.
Competitia va alinia la start un numar total de 51 de echipe, impartite in 18 grupe, iar taxa de inscriere este de 100 de lei pentru fiecare formatie.
Evenimentul are un scop caritabil, iar suma stransa va fi donata familiei portarului Ibrahim Dossey, adica sotiei Ioana si fetitei de numai sase ani, Jennifer Stefania.
Meciurile vor incepe maine dimineata, la ora 9.00, si se vor termina sambata seara. Nascut la Accra, in Ghana, pe data de 24 noiembrie 1972, Ibrahim Dossey a ajuns in Romania in anul 2000, cu ajutorul antrenorului roman Petre Gavrila. In acelasi ani, goalkeeper-ul ghanez a semnat cu FC Brasov, grupare pentru care a evoluat pana in 2003.
Ibrahim Dossey avea in palmares si o medalie de bronz cucerita cu Nationala Ghanei sub 23 de ani, la Olimpiada din 1992, de la Barcelona, aceasta fiind prima medalie olimpica obtinuta de un stat african.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.