Transylvania Tourism Fair la ITC

Transylvania Tourism Fair la ITC

0 274

Cea de-a 10-a editie a targului regional de turism isi deschide portile la ITC! Timp de trei zile, de vineri pana duminica, 60 de expozanti – hoteluri, agentii si asociatii locale si nationale de turism – vor incerca sa-i convinga pe brasoveni sa uite de criza si sa-si rezerve o vacanta la preturi…. de producator! Pe tot parcursul manifestatiei, spatiul ITC va gazdui scurte programe artistice sustinute de Filarmonica Brasov si ansambluri folclorice.
Patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania ii invita pe brasoveni sa vina sa consulte ofertele celor 60 de expozanti care au standuri la ITC. Argumente pentru o vacanta binemeritata ar fi destule, chiar si in vremuri de criza.
De-a lungul celor trei zile ale manifestatiei Transylvania Tourism Fair, ITC va gazdui si alte evenimente conexe activitatii turistice. Printre acestea, masa rotunda Educatia in turism.Prezent si viitor, cu participarea Universitatii Transilvania si Academiei Americane de Ospitalitate, dar si vernisajul expozitiei foto Himalaya in sase feluri, a artistului Mihai Moiceanu.
La fel de tentante ca oferta turistica sunt premiile de la tombola targului, intrata deja in traditie.
Primaria Brasov este coorganizator al Transylvania Tourism Fair, care se desfasoara sub egida Ministerului Turismului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.