Bataie pe ochelari

Bataie pe ochelari

0 347

In sala de sport a stadionului Forex au fost distribuiti ochelari de vedere, dupa un consult de specialitate, de catre o fundatie canadiana si Crucea Rosie din Romania. Drept care, dupa vechiul obiceai neaos, lumea s-a pus pe imbranceli ca sa insface trofeul. Si aceasta pentru ca la consult au fost primiti fara discutii numai chiori cu bonuri de ordine emise de Casa de Pensii Brasov si de Asociatia Pensionarilor, cei fara bonuri calcandu-se in picioare la portile stadionului, pentru ca se ofereau ochelarii ramasi in plus de la cei cu bonuri, dar treaba este ca oamenii trebuiau sa fie prezenti la prima ora a diminetii si sa se inarmeze cu multa rabdare, cei cu prea multa energie putand face ture de stadion.
Aceasta campania umanitara, organizata de fundatia canadiana Lions si Crucea Rosie din Romania, a adus la Brasov peste 3.500 de perechi de ochelari. Dar, ca orice eveniment in acest an electoral, si acesta a fost insfacat de politicieni, de data aceasta PSD-ul nu a mai oferit mici si bere, ci ochelari, cu intentia de a indemna oamenii sa vada mai bine unde sa puna stampila. Astfel, din cate am aflat, evenimentul s-a desfasurat datorita ministrului IMM-urilor, Constantin Nita.
Alexandru Goga, secretar executiv al OTSD (tineretul social-democrat), a declarat: „Impreuna cu Partidul Social Democrat si cu Asociatia Junior Chambair din Brasov am reusit sa derulam acest eveniment. Avem 30 de traducatori care faciliteaza discutiile oamenilor cu doctorii.”
„Suntem 45 de octometristi si opticieni, am venit cu echipamentele noastre, ochelari si vom face examen de vedere si vom distribui ochelari la oameni”, a completat Lacramioara Cucu, optician.
Consultatii se mai pot face in zilele de 7, 8, 11 si 12 mai, asa ca, dragi chiori brasoveni, haideti la lupta pentru ochelari gratuiti, ca alte alegeri vor mai fi abia peste trei ani.
Si ma gandesc: ce-or fi zis, in sinea lor si intre ei, canadienii?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.