Prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice pe strazile Brasovului

Prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice pe strazile Brasovului

0 206

Marius Constantin fundasul echipei de fotbal Rapid Bucuresti, a fost prins de politistii din Brasov in timp ce conducea autoturismul personal sub influenta bauturilor alcoolice, au anuntat surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov.
Sursele citate au declarat, luni ca Marius Constantin a fost oprit duminica dimineata, in jurul orei 03.00, el fiind controlat cu aparatul alcooltest, care a relevat o valoare de 0.42 mg/l.
In comunicatul oficial al IPJ Brasov se arata ca un barbat cu numele C.M., in varsta de 26 de ani, a fost condus la Spitalul Judetean Brasov, unde i s-au recoltat doua probe de sange, in vederea stabilirea alcoolemiei: „In data de 12.12.2010, ora 02.50, pe B-dul Valea Cetatii, din municipiul Brasov, a fost depistat C.M., in varsta de 26 ani, domiciliat in comuna Cristian, care conducea un autoturism marca BMW X5, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.42 mg/l, motiv pentru care conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Brasov, unde i s-au recoltat 2 probe de sange, in vederea stabilirea alcoolemiei. Cercetarile sunt continuate de politisti”, se arata în comunicatul dat publicitatii de IPJ Brasov.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.