23 de hectare regale

23 de hectare regale

0 250

Un brasovean a recuperat 23 hectare – din cele 27 revendicate – de la mafiotul ex-rege Mihai nr.1, terenuri retrocedate la Predeal acum vreo doi ani acestui nesatul.
Brasoveanul a demonstrat cu acte originale si in regula ca acele terenuri sunt ale lui din stramosi pe acele amplasamente, asa ca i-au fost atribuite lui.
In schimb, sandramalei regale i s-au promis alte hectare in alta parte.
Aceste terenuri ale brasoveanului fusesera revendicate si date la solicitarea ex-regelui, acuma dovedindu-se ca Mihaita al nostru se cam tzine de goange, cerand inapoi – probabil asa ceva s-a intamplat in toata tara – ce ii convine lui mai mult, si nu ce, eventual, ar putea sa-i apartina.
Subprefectul Szakal Andras, responsabilul nr.1 in judet cu datul inapoi, declara: „Ni s-a comunicat ca s-au inteles ca 23 ha. sa ajunga la notificator, iar Casa Regala sa primeasca alte loturi, egale cu suprafata, de la Primaria Predeal. Comisia locala de fond funciar a acestui oras va proceda la reducerea islazului comunal. Tot din islaz va primi si diferenta de teren revendicat, de 4.000 mp., si notificatorul.”
Subprefectul mai arata ca litigiul s-ar fi produs din cauza unor nereguli tehnice la Cartea Funciara si date cadastrale. Probabil ca cele 23 ha. revendicate regal erau cu vedere la sosea si ii placea lui Mos Mihai. Acuma familiei regale i se va da pasune, ca sa aiba unde pasuna cu dinti ruginiti de istorie.
Oare cate asemenea terenuri, revendicate dupa sistemul „ghici” de bordeiul regal nu or mai fi prin tara, fara sa se stie exact ce si cum si daca actele prezentate sunt reale sau false, iar domnul Micky intra in posesie datorita unui tupeu mafiot de mahala?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.