Guess Who si Grasul XXL vor concerta la Brasov

Guess Who si Grasul XXL vor concerta la Brasov

0 242

Joi, 16 Decembrie, Bamboo Brasov, cel mai nou club din Tampa Gardens te invita la un show live cu Guess Who si Grasu XXL!
Primul concert al celor doi rapperi pe aceeasi scena, numai in Bamboo Brasov!
Depaseste granitele rap-ului si indrazneste sa fii diferit, alaturi de Guess Who si Grasu XXL!
Pe 16 decembrie, vino la o petrecere neconventionala, in Bamboo Brasov!
Eveniment oferit de Radio 21 si prezentat de Utv!
Rezervari: 0734 226 266
office@bambooclub.ro
www.bamboogroup.ro
Tampa Gardens, Str. Molidului Nr.43

Guess Who, pe numele lui adevarat Laurentiu Mocanu, are 24 de ani si a fost in trupa Parazitii, avand mai multe colaborari la inceput.
Prima reprezentatie sa a avut loc in 2001 .
Si’a lasat amprenta vocala pe multe dintre albumele lui Parazitii, Bitza, Grasu XXL sau Maximilian .
In 2005 scoate primul material discografic, impreuna cu colegul sau din trupa Anonim, Dragos Zekko, sub egida trupei Parazitii si anume „Hai sa vorbim”, album care a beneficiat si de difuzarea a doua clipuri foarte bine primite de public, „Extrema Zilei” si „Inghetata”.
„”Probe Audio” este primul meu album solo, prima incercare de a fi independent 100%, prima oara cand sunt independent… Pentru asta trebuia sa scot o calitate 100% fresh. „Probe Audio” inseamna 3 ani de probe de studio / texte / instrumentale / certuri / concerte / reusite / piedici. Am langa mine o echipa de oameni talentati: Agresiv si Grasu XXL, cu care m-am sfatuit, am conceput, am lucrat, am terminat. „Probe audio” este albumul de debut, startul, interviul, examenul meu pentru… ce va urma!”, a declarat acesta.

Grasu XXL, pe numele sau real Dragos Nichifor, este unul dintre artistii de baza din hip-hop-ul romanesc.
A inceput sa cante inca de la 14 ani, fiind pasionat de mic de hip-hop. A crescut insa cu jazz si funk, deoarece tatal sau era un cunoscator al bass-ului. Dupa numeroase colaborari cu artisti hip-hop si albumul „XXL si 10 grei” – „Personajul negativ” , Grasu XXL a lansat in 2006 albumul sau de debut, numit „Curaj”. Prin acest material si-a dorit sa scoata hip-hop-ul din ‘tiparele cartierului’, colaborand cu Maximilian, Paco 10 grei, Bitza, Uzzi, Swamp, Mari, Villy, Artan, Queen Bee si Houdini. Albumul s-a bucurat de foarte mare succes, promovand de pe el single-uri precum „Fara Filtru” (remix cu Mari, Maximilian si Paco) sau „Curaj” (feat Swamp).
Cel de-al treilea single a venit in primavara 2010: „Azi NU” feat Guess Who. Piesa a avut un succes imens, strangand un milion de ascultari pe canalul OkapiSound de YouTube intr-un timp extrem de scurt.
Videoclipul, lansat la sfarsitul lunii mai, a fost filmat pe plaja de la Corbu in regia lui Marian Crisan (castigator Palme d’Or la Cannes in 2008).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.