Patronul cardiac, deponentii nevrotici

Patronul cardiac, deponentii nevrotici

0 363

Pe administratorul CAR-ului Universul Familiei l-a cam lasat inima! Aceasta este, cel putin, versiunea oficiala a disparitiei lui Nicolae Nedelcu de pe scena brasoveana, potrivit careia patronul noului Caritas al Brasovului s-a internat in spital. In loc de explicatii pentru falimentarea pseudobancii pe care a condus-o, Nedelcu – mutat oficial in Slobozia, la Tandarei – a expediat un bilet de internare in spital pe care este precizat diagnosticul insuficienta cardiaca. Nu se stie daca palpitatiile au vreo legatura cu blestemele deponentilor care s-au vazut pagubiti cu nu mai putin de 37 de miliarde de lei vechi dupa falimentul CAr-ului, sau lui Nedelcu i s-a rupt inima de mila celor 500 de brasoveni pe care i-a pacalit.
Cert este ca valorificarea celor doua imobile pe care le detine Universul Familiei – sediul de pe Muresenilor si altul de 3.700 de metri patrati la Stupini – nu vor fi suficiente pentru a acoperi sumele pe care societatea le datoreaza deponentilor. Centu SPRL, firma care administreaza pe cale judiciara falimentul Universului Familiei ar putea insa sa se indrepte catre cele doua CAR-uri pe care si le-au infiintat amandoi copiii lui Nedelcu – Alexandra Matenciuc si Alexandru Nedelcu. Multi dintre deponenti banuiesc ca banii din firma patronata de Nedelcu senior s-au scurs in societatile controlate de odraslele sale.
Care societati au nume ironice pentru felul in care s-au nascut: si Concordia Universului – firma Alexandrei, nici Orizont – cea a lui Alexandru, par mici batjocuri onomastice la adresa disensiunilor intre patronul CAR-ului si deponenti si fata de lipsa de persepectiva a ultimilor de a-si recupera banii depusi cu seninatate si inconstienta la firma disparutului Nedelcu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.