Gigi Becali: Cred eu ca ne vom califica

Gigi Becali: Cred eu ca ne vom califica

0 198

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a prefatat partida pe care o va disputa astazi echipa pregatita de Marius Lacatus in fata celor de la Napoli.
„Sunt linistit, ne vom califica!” Patronul Stelei spune ca este linistit inaintea intalnirii dintre Steaua si Napoli pentru ca este convins ca ros-albastrii se vor califica.
„Sunt linistit, e ultimul meci, ce-o vrea Dumnezeu. Noi, oamenii doar ne facem planuri. Cei din staff-ul tehnic spun ca jucatorii sunt foarte motivati si totul e bine. Il avem pe Meme Stoica, el stie sa motiveze echipa. Cred eu ca ne vom califica. Mizez pe faptul ca atunci cand fluiera arbitrul e 0-0 si suntem calificati”, a declarat Gigi Becali.
Becali spune ca echipa sa va merge in Italia sa isi adjudece victoria pentru ca Steaua nu este o echipa care sa poata juca la 0-0.
„Steaua nu are o echipa care sa poata juca la 0-0, noi avem niste jucatori foarte buni pe atac si care ma indoiesc ca se vor apara si nu vor ataca. Un Surdu, un Stancu, un Szekely. Sunt jucatori pe care nu ii poti tine in jumatatea ta de teren. Avem un lot numeros, Marius a gasit solutii. Singura absenta pe care o regret e a lui Tanase, il admir cand e cu mingea la picior, imi place foarte mult jocul lui. E un jucator in care imi pun baza, da scanteie echipei, ne va lipsi la Napoli”, a declarat Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.