Elena Udrea la Brasov

Elena Udrea la Brasov

0 479

Astazi, ministrul Turismului, Elena Udrea, va vizita Brasovul si judetul, ca nu a mai fost pe aici de la Revelion. Ciudat este faptul ca, desi madama Udrea vine in calitatea sa oficiala, de membru al Guvernului Boc, vizita a fost pregatita doar de smecherii locali ai PD-L, care, de altfel, au si anuntat ca ministreasa va fi prezenta, la 11.30, la conferinta de presa a PD-L Braºov si nu la Prefectura, cum o cam cere protocolul functiei si faptul ca Udrea vine oficial sa se fatzaie prin zona.
Programul vizitei a fost tinut la mare secret de purtatorul de cuvant al PD-L Brasov, Aurelian Danu. Acesta a declarat ca va prezenta presei traseul vizitei abia astazi. Noroc ca mai exista si vrabii guralive, care stiu sa ciripeasca despre locurile pe deasupra carora zboara.
Pentru cei interesaþi de vizita Elenei Udrea la Braºov – dati buluc, inca nu i s-au flescait silicoanele! – purtatorul de cuvant al Prefecturii ne-a destainuit ca Elena Udrea va avea in aceasta dimineata, de la orele 10,00, o intalnire privata, la Primaria Brasov, cu primarul George Scripcaru. Probabil se va discuta vreun nou program, gen „Brasovul si turismul asfaltat”
La orele 11,30 Udrea va participa la o conferinta de presa a PD-L Brasov. Oare de ce o sechestreaza primarul Scripcaru, cand ea este ministrul cu plimbarile tuturor romanilor?
La orele 12,30, ministrul Turismului va fi prezent la deschiderea primei Scoli Americane de Management Hotelier din Romania, scoala amplasata in campusul Colegiului Astra, corpul B. In acest scop au fost deja ascutite, de mesteri mari, foarfecele de taiat panglici.
Dupa o gustare luata la iarba verde, ca tot este padurea la doi pasi, Elena Udrea va incheia programul zilei cu o vizitã la Victoria, unde se va intalni cu primarii din comunele cu potential turistic din zona de munte, adica un fel de aruncare a timpului pe apa sambetei.
S-ar parea ca, in ritmul acesta si dupa anotimp, ministresa va reusi pana de Anul Nou, sa strabata toata tara fara sa iasa nimic efectiv din treaba asta, pentru ca Elena vine, se hlizeste in stanga si in dreapta, bazaie niste propuneri numite programe si apoi pleaca, lasandu-i pe gospodarii localnici sa-si vada de treburi cum stiu ei si fara tam-tam.
Asa e cand esti prea blonda artificial! Oare ce bicicleta va calari de data asta?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.