Monstrul din Brasov avea iubita si chiar prieteni

Monstrul din Brasov avea iubita si chiar prieteni

0 549

La procesul taximetristului ucigas a aparut prietena acestuia, despre care nimeni n-a suflat o vorba pana acum. Alexandra Lacatusu, o tanara frumoasa, este femeia pentru care Ionut George Nicolae, botezat Monstrul pentru bestialitatea cu care le-a ucis pe Madalina Motruna si Vasilica Mihai, ar fi comis cele doua crime atroce. Ucigasul Ionut Nicolae o obisnuise pe iubita sa traiasca in lux, pe care i-l asigura din banii luati de pe urma victimelor.
Dar nu numai a lor. Cu prilejul infatisarii de ieri de la Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, judecatorii au avut ocazia de a-i audia si pe cei cativa prieteni pe care si-i facuse criminalul, care au povestit despre felul in care i-a inselat acesta.
Meta era simpla si eficienta: le castiga increderea o bucata de vreme, dupa care le cerea favoarea de a lua un credit pe numele lor, obligandu-se ca va plati el ratele. Toti au ramas cu buzele umflate dupa ce George a obtinut de la ei ce-a vrut. Cu banii luati ii cumparase prietenei sale un apartament si ii platea 500 de euro pe luna pentru intretinere. N-a uitat sa-si satisfaca si cealalta pasiune a sa: masinile – pe care le cumpara sau le inchiria pentru a-si impresiona prietenii, facandu-i sa creada ca este un tip cu bani.
Amicii sai au marturisit ieri ca aveua banuiala ca era ceva necurat cu George, desi nu credeau ca era capabil sa comita crimele atroce pe care le infaptuise. Prietena lui, Alexandra, a fost insa cea care le-a deuvaluit judecatorilor intamplari din traiul alaturi de Ionut, care i-au aratat ca tanarul avea un comportament deviant si violent.
Cu ocazia audierilor de ieri a iesit la iveala si povestea cu cele doua broaste testoase pe care avocatul taximetrisului le invocase la infatisarile precedente, incercand sa induca instantei ideea ca asasinul isi confundase victimele cu doua broste testoase. De fapt, le botezase pe cele doua animalute cu numele sau si al Alexandrei; cand aceasta a inceput sa-l ameninte ca il paraseste, obisnuia s-o tortureze pe broasca ce purta numele iubitei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.