Campanie de responsabilizare fata de mediu

Campanie de responsabilizare fata de mediu

0 444

Ministerul Mediului va porni, din iulie, o campanie de responsabilizare a populaþiei fata de mediu inconjurator si de limitare a poluarii.
Astfel, pe o perioada de patru luni, adica pana in inima toamnei, va avea loc o caravana de concerte si de evenimente oficiale. Acestea se vor desfasura in prezenta unui public invitat sa fie cat mai numeros, atat la concerte, cat si la evenimentele ce vor avea loc in 12 localittai din tara: Galati, Iasi, Sibiu, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Mamaia, Vama Veche, Costinesti si Bucuresti.
In program se au in vedere si activitati pregatitoare, care au inceput in aprilie si vor continua si in mai, care vor fi derulate in parteneriat cu Inspectoratele Scolare General si Universitatile care sunt dispuse sa colaboreze, in Brasov fiind vizat Institutul Silvic, precum si mai multe scoli generale si colegii.
Campania va fi derulata cu fonduri interne, au precizat reprezentantii Ministerului Mediului.
In ceea ce priveste Brasovul, ar fi de dorit un sprijin cat mai mare a acestei campanii din partea Primariei si a Consiliului Local, stiute fiind distrugerile zonelor verzi din urbea noastra in ultimii ani, precum si a Consiliului Judetean, mai ales in privinta apelor curgatoare din judet. De asemenea se doreste o urgentare a aplicarii programului de colectare a deseurilor reciclabile, program inceput cu surle si trambite, dar necontinuat si ramas in paragina.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.