Sibiu: Economia locala este promovata in Germania

Sibiu: Economia locala este promovata in Germania

0 316

In perioda 26 – 29 aprilie 2009 primarul Klaus Iohannis va participa la Ulm in Germania la o conferinta ce va avea ca tema Sibiul ca locatie economica.
Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie din Ulm, cu sprijinul Primariei orasului Ulm si a domnului Martin Rill, un sibian care a dus de fiecare data cu sine numele orasului natal.
La acest eveniment vor fi prezenti reprezentanti si directori de firme, precum si institutii bancare din regiunea Ulm (Alb-Donau-Kreis) si a Landului Baden-Württemberg.
Primarul Klaus Iohannis va fi prezent la aceasta conferinta pentru a promova imaginea Sibiului ca o locatie economica ce ofera climatul propice potentialilor investitori, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul municipalitatii. Primarul va sustine in data de 28 aprilie o prezentare pe aceasta tema, invitandu-i pe oamenii de afaceri din aceasta regiune sa cunoasca Sibiul.
„Consider ca este foarte important ca Sibiul sa fie promovat si pe acest plan pentru a asigura si pe viitor o dezvoltare a domeniului economic. Sibiul are un potential bun si am incredere ca promovarea acestuia ii va convinge pe potentialii investitori sa aleaga Sibiul pentru deschiderea de noi afaceri”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.