Prognoza meteo de Paste

Prognoza meteo de Paste

0 250

Sambata
Vremea va fi calda in tara. Cerul va fi variabil si pe arii restranse, indeosebi in zona de munte, vor fi averse slabe de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.
La munte Vremea va fi in general calda. Cerul va fi variabil si pe arii restranse, vor fi averse slabe de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative. In seara de inviere sunt posibile cateva ploi rezlete.

Duminica
In tara, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si averse de ploaie, mai ales dupa-amiaza si noaptea, local in sud-vest si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra de la 15 grade in nordul Moldovei pana la 25 de grade in Campia Romana. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.
La munte vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul sementine variabil, cu unele innorari si averse de ploaie, mai ales dupa-amiaza si noaptea, local in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali si izolat in restul zonelor montane.
Vantul va sufla slab si moderat.
Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

Luni
Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, desi valorile termice vor marca o scadere usoara. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile sudice si in zona de munte, unde pe arii restranse va ploua. Vantul va sufla moderat in jumatatea de sud a tarii si in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade.

In Europa
In sud-estul Europei, va predomina o vreme frumoasa. In restul continentului, cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii, pe arii relativ extinse in tarile vestice, sud-vestice si centrale si local in celelalte regiuni. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar in Finlanda si nordul Rusiei si sub forma de lapovita si ninsoare.
Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice, iar izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate.
Vantul va prezenta intensificari in zonele nordice, nord-vestice si centrale.
Temperatura aerului va scadea in vest si centru si va creste usor in sud-est si nord.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.