Sibiu: Targ National de Vanatoare si Pescuit

Sibiu: Targ National de Vanatoare si Pescuit

0 244

Targul National de Vanatoare si Pescuit se desfasoara, pentru prima data, la Sibiu, fiind organizat in perioada 13-16 noiembrie, de catre RNP-ROMSILVA si Directia Silvica Sibiu.
Cu acest prilej sunt prezente la Sibiu peste 30 de firme din tara specializate pe armament de vanatoare, echipamente pentru vanatoare si pescuit, pe servicii de vanatoare si pescuit sportiv, turism cinegetic, firme care comercializeaza masini de teren in acest scop.
La targ sunt expuse peste 200 de trofee pe trei sectiuni: trofee de la Muzeul National Cinegetic Posada, trofee de la Muzeul Cinegetic Augustus von Spiess din Sibiu si trofee reprezentative ale Directiei Silvice Sibiu si AJVPS Sibiu.
Dintre acestea, cele mai valoroase sunt Trofeul record mondial la urs (blana si craniu), Trofeul record national la cerb, Trofeul record national la cerb lopatar, Trofeul vicerecord mondial la mistret, precum si trofee medaliate cu aur la speciile cerb, caprior, mistret, lup si urs din palmaresul Directiei Silvice Sibiu si AJVPS Sibiu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.