Scapa de raceala prin metode naturiste

Scapa de raceala prin metode naturiste

0 245

Pentru ca iarna pare sa-si fi intrat in drepturi, iata cateva remedii naturiste prin care puteti scapa de aceasta stare de disconfort care va consuma toata energia.
Iata cateva dintre retetele verificate care va pot pune pe picioare in cateva zile.
Pe primul loc se afla: USTUROIUL. Se zdrobesc cativa catei de usturoi, amestecati-i cu 10 lingurite de miere de albine si luati din acest preparat cate o lingurita din jumatate in jumatate de ora. In usturoi s-au descoperit mai mult de douazeci de substante antivirale si antibacteriene, care fac din el cel mai puternic antigripal cunoscut.
Daca doriti sa va mai dezghetati, urmatorul pas este: BAILE FIERBINTI. Atunci cand deja simtiti frisoane, cand incepe sa va curga nasul, iar durerile de gat se fac simtite, baile fierbinti sunt ajutorul cel mai la indemana pentru a opri boala in faza incipienta.
Dupa atata imbaiere, sigur o sa vi se faca si foame, de aceea, va recomandam: SUPELE CALDE. Desi pare mai degraba aliment decat medicament, supa calda de pui, asezonata din belsug cu patrunjel si marar este recomandata. Ultimele teste de laborator au aratat ca deliciosul aliment reduce la jumatate procesele inflamatorii. Pentru cei care sufera de raceala, aceasta se traduce prin calmarea tusei, stranutului si reducerea secretiilor nazale.
De asemenea, pe toata perioada in care sunteti raciti, trebuie neaparat sa consumati cat mai multe SUCURI DE CITRICE.
Varza alba este un alt remediu naturist uimitor. Acum 40 de ani s-a descoperit in banala varza existenta unei vitamine: vitamina U, supranumita si „factorul antiulceros”. Rezultatul tratamentului impotriva ulcerului gastroduodenal cu ajutorul acestei vitamine este de cele mai multe ori de-a dreptul spectaculos.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.