Vodafone o noua oferta pentru Romania

Vodafone o noua oferta pentru Romania

0 261

Vodafone Romania va lansa, miercuri, un serviciu care permite abonatilor persoane juridice sa acceseze Internetul cu viteze de pana la 7,2 Mbps si telefonia fixa la un tarif lunar cuprins intre 19,04 si 28,56 euro (inclusiv TVA), a anuntat, vineri, operatorul de telefonie.
„Cu Vodafone Office Connect, oferim companiilor o noua solutie integrata de comunicatii, care acopera atat nevoile acestora de acces la Internet si aplicatii online, cat si la servicii de telefonie fixa. Dupa succesul solutiilor noastre integrate de comunicatii, utilizate de peste 8.000 de companii mari din Romaania, Vodafone Office Connect vine sa completeze portofoliul nostru de servicii pentru clientii de business, cu o solutie dedicata intreprinderilor mici si mijlocii”, a declarat directorul comercial al Enterprise Business Unit din cadrul Vodafone Romania, Gabriela Matei.
Serviciul Vodafone Office Connect (VOC) utilizeaza un dispozitiv la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, permitand accesul la Internet la viteze 3G broadband de pana la 7,2 Mbps.
De asemenea, echipamentul permite conectarea unui telefon fix, fiind alocat un numar fix Vodafone, cu prefixul „0372”. In plus, odata cu activarea VOC, se creeaza o zona unde se poate conecta wireless (fara fir) orice dispozitiv mobil, incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc.
Companiile care opteaza pentru VOC au la dispozitie doua planuri tarifare. Pachetul Mobile Internet&Office 4 GB , de 19,04 euro/luna (inclusiv TVA), asigura clientilor viteze de transfer al datelor de pana la 7,2 Mbps pentru un trafic de 4 GB, tarife de 0,02975 euro/minut pentru apelurile catre retele fixe nationale si 0,1071 euro/minut pentru convorbirile cu utilizatorii retelelor mobile.
Cu Mobile Internet&Office 8 GB, la tariful de 28,56 euro/luna, clientii pot transfera date pana la 8 GB la viteze de 7,2 Mbps, la care se adauga un tarif de 0,02975 euro/minut pentru apelurile catre destinatiile fixe si de 0,0952 euro/minut pentru convorbirile catre retelele mobile.
Traficul de date care depaseste 4 GB sau 8 GB, abonatul nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps pentru download (descarcare fisiere) si de 64 kbps pentru upload (transmitere fisiere).
Reteaua 3G broadband a operatorului acopera 522 de localitati, reprezentand 50% din populatia tarii.
Parte a grupului britanic Vodafone, filiala locala este al doilea jucator pe piata telefoniei mobile, cu 9,256 milioane de clienti la finele lunii iunie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.