Elevii brasoveni talentati sunt invitati sa faca performanta

Elevii brasoveni talentati sunt invitati sa faca performanta

0 280

Elevii supradotati, care exceleaza intr-un anumit domeniu, au acum posibilitatea sa atinga performanta. Astfel, pentru toti cei care au un talent deosebit si vor sa si-l puna in valoare a fost conceput proiectul „Alege performanta”. Acesta se desfasoara pe o perioada de 2 luni, pe parcursul carora elevii talentati, pot aplica pentru obtinerea de burse necesare perfectionarii, prin achizitionarea de materiale necesare desfasurarii activitatii, participarea la concursuri nationale si internationale, la masterclass-uri in tara sau strainatate, olimpiade nationale si internationale, etc.
Proiectul nu i-a uitat nici pe indrumatori, adica pe parinti si profesori, care sunt invitati si ei sa se implice pentru a descoperi noile talente.
Promovarea pe termen lung a tinerilor dotati si talentati din Brasov la diferite discipline precum: stiinte exacte, literatura, arta, muzica, etc., este principalul scop al acestuia.
Principalele trasaturi pe care trebuie sa le aiba candidatul ideal sunt: sa aiba varsta cuprinsa intre 7 si 19 ani, sa fie talentat intr-un anumit domeniu si cu rezultate deosebite
Organizatorii intentioneaza ca in perioada urmatoare sa inceapa o campanie de informare prin care elevii din scolile si liceele brasovene: 15.10.2008-01.12.2008.
Cei interesati isi pot depune CV-ul si pot descrie detaliile despre obiectivul ales de indeplinit pentru anul viitor: concurs, olimpiada, masterclass, expozitie, etc., pana pe data de 1 decembrie 2008, la adresa de mail: contact@redcarpet.ro.
Cei mai buni dintre cei mai buni vor fi selectionati in echipa de elita a elevilor brasoveni care vor fi sustinuti prin proiectul caritabil “ALEGE PERFORMANTA”, adica obiectivele lor pe anul 2009 vor fi sprijinite financiar printr-o plata partiala sau integrala a cheltuielilor.
Organizator: ROTARY CLUB BRASOV CITADEL

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.