Firma de taxi ciudata

Firma de taxi ciudata

0 273

O serie de taximetristi brasoveni se mira, dar sunt totodata si indignati, de aparitia prin Brasov, peste noapte aproape, a unei noi firme de taximetrie, un pui, se zice, al firmei Martax. Este vorba de Bratax.
Nu conteaza aici pretul per kilometru, care pare a fi cel mai mare din Brasov: 2,2/km. Este scris pe portiere si nu esti obligat sa mergi cu acele taxiuri.
Ciudata este insa rapiditatea cu care aceasta firma, disparuta la un moment dat de pe piata, a reusit sa obtina licentele, sarind peste multi dintre cei care sunt pe lista de asteptare.
Iar masinile acestei reinviate firme fac si campanie electorala, purtand pe ele stegulete portocalii, ceea ce pare sa contravina legilor.
Multi dintre cei cu care am dicutat afirma ca in spatele acestei firme se afla oameni din Primarie si chiar din politie. Si este cunoscut faptul ca ultimul cuvant – painea si cutitul – in eliberarea licentelor de taximetrie, il are primaria, unde (inca) taie si spanzura primarul G.Scripcaru, seful filialei Brasov a PD-L. Sa ne mai miram ca masinile firmei Bratax sunt impopotzonate cu steguletele de culoarea acestei formatiuni politice?
Pe cand autoritatile de resort vor avea curajul sa se autosesizeze – in particular, am convingerea ca pe la ele prin sertare exista destule sesizari ale cetatenilor si nu numai – si sa faca putintica ordine prin daravelile Primariei si ale primarului George Scripcari, inclusiv gasca?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.