S-a nascut noul fan Becali – freegicul

S-a nascut noul fan Becali – freegicul

0 210

Dupa ce-a fost aruncat in celula intre doi talhari – unul hot de masini, celalalt spargator de case – crestinul Gigi Becali a fost din nou invadat de watt-ii lui de Razboinic al luminii si s-a pomenit Iisus Cristos. Ipostaza asta i-a fost intarita de propunerea tribunului Vadim Tudor de a-l inscrie pe locul doi al listei PRM pentru alegerile europarlamentare. Nici ca se putea o crucificare mai sfanta, cu Vadim batand in cuie lista peremista in ultima zi de inscrieri la BEC (tot o aluzie la lucsii din aura lui Becali, pe care Vadim se asteapta sa-l vada resuscitat din urna la 7 iunie, cand enoriasii romani vor decide pe cine trimit in Parlamentul European).
Oferta peremistului este un semn clar ca proaspata impaciuire dintre cei doi a sters laturile si scuipatii cu care Vadim si Becali s-au acoperit de-a lungul vremii. Dar si o proba ca apropierea Pastelor ii face chiar si pe politicienii posedati de Satan mai bisericosi. Vadim va putea oricand sa pretinda ca epitetul de „maimuta curentata” cu care il gratula nu demult pe Becali era de fapt o recunoastere a dumnezeirii oierului si o electrocutare a teoriilor darwiniste cu descendenta din maimuta.
Intre timp, Becali si-a transformat celula in chilie si s-a retras in meditatie si in lectura Psalmilor lui David, dupa cum a marturisit olograf intr-o scrisoare destul de curatica de greseli pentru un cioban miliardar. Latifundiarul le-a impartit chiar si carti colegilor de detentie, ca sa-i aduca pe calea cea buna spre stana Domnului.
Acu’ se explica de ce n-a mai avut Piturca, fostul crestin de la Nationala, nici un as in maneca sa-si mai negocieze un mandat la carma tricolorilor. Cartile erau la Becali, partenerul de jocuri de noroc, care a uitat sa ne spuna, cand dezvaluia ca si-a cadorisit tovarasii de detentie cu carti de religie (de popi, adica) unde erau damele si juvetii.
In timp ce Becali a intrat in hruba penegist si va invia peremist a 29-a zi dupa scripturile codului penal, afara e jale mare in turma Domnului. Crescatorii de oi au descoperit ca pretul mieilor pe piata e dublat de taxele medicilor veterinari.
Cum naiba sa nu creasca pretul mielului cand astia au bagat la inchisoare intaiul cioban al patriei? Asa ca noul salut pascal va fi anul acesta mai scurt si fara rima.
Free Gigi!

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.