Minunile domnisoarei Elena Basescu

Minunile domnisoarei Elena Basescu

0 225

Domnisoara Elena Basescu, viitoarea Jeanne d’Arc a Romaniei, inteligentza stralucita si frumusete rapitoare, dovedeste ca poate face si minuni economico-financiare, nedivulgandu-ne insa secretele. Ea doar arata ca se poate trai, la nivel inalt, si cu mai putin.
Elena Basescu este o tanara model. Ea nu traieste pe spinarea babacilor, ca alti copii de bani gata, ci munceste la o firma numita „Luxten”, unde trebaluieste din greu patru ore pe zi, cinci zile pe saptamana. Pentru acest dat in branci, Elena Basescu incaseaza 7.000 lei/luna. Asta inseamna 70 de milioane in leii vechi. Ea face la firma „Luxten” pe economista si cica in cele patru ore de munca zilnica baga in draci niste date intr-un calculator, ca sa-si merite leafa de ministru. Asta inseamna sa fii superdotat cu inteligenta, pentru ca alti economisti trag tare opt ore pe zi si daca iau pe sfert cat Lenuta sunt multumiti. Asa ca stimabila a putut declara, cu fruntea sus si acoperita de breton, ca in 2008 a obtinut, per total, suma de circa 83.000 din munca la firma,, adica vreo 6.900 lei/luna, neavand alt venit.
Din declaratia de avere pe care a depus-o cu ocazia depunerii candidaturii la europarlamentare, Elena Basescu a declarat ca nu are in proprietate nici case, nici terenuri, ci doar un parlit de autoturism, cumparat in 2007 cu 50.000 euro, precum si ceva bijuterii cam de 8.000 euro. In rest mai are un credit de 16.500 euro, scadent in 2012.
Si vine intrebarea: cu asemenea credit cum se mai descurca fata? Tzoale, potol etc? Hai sa zicem ca mai baga la jgheab pe la babaci, o mai scoate cate un ciupalac pe la restaurante, se mai spala pe la prietena si tiza Udrea. Dar in rest? Haine de haine extra pe ea, iesiri in societati inalte, benzina sau motorina, calaria si altele si altele. Acuma si campania pentru europarlamentare, cu toate cheltuielile ca independent.
De unde si iar de unde?
Si sa nu zici cat de minunata este aceasta sarmana fatuca, facand din rahat bici?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.