Ziua portilor deschise la Gradinita nr. 11

Ziua portilor deschise la Gradinita nr. 11

0 615
Au pregatit cozonaci, salata de fructe si au confectionat obiecte cu tematica pascala. A fost felul in care copiii gradinitei cu program prelungit nr. 11 din Tractorul au marcat Ziua portilor deschise la una din cele mai solicitate unitati de invatamant prescolar din oras. Asta si pentru ca este singura gradinita cu program pana la ora 18.00, care ii scuteste pe parinti cateva ore bune de grija celor mici.
Saptamana Altfel a fost marcata si la Gradinita cu program prelungit nr. 11“Casuta Bucuriei”, care si-a deschis portile pentru o zi. Parintii care doresc sa isi inscrie copiii aici au avut ocazia sa viziteze clasele si sa asiste la activitatile din atelierele creative.
Elevii unor scoli gimnaziale au venit sa lucreze impreuna cu cei mici obiecte din carton cu tematica pascala. Copiii de gradinita au invatat din experientele celor mai mari, care spun ca a fost foarte distractiv sa lucreze impreuna.
Alte grupe au realizat felicitari, au facut cozonaci sau salata de fructe.
 Gradinita cu program prelungit nr. 11 este la mare cautare; anul trecut au fost 20 de locuri disponibile si 160 de solicitari. Este singura unitate de invatamant prescolar care are program pana la ora 18.00, ora pana la care multi parinti lucreaza. Gradinita ofera servicii si pentru parinti, care pot beneficia de consultatii in cazul in care se confrunta cu probleme cu cei mici. O parte din cele 17 educatoare sunt pregatite pentru terapie prin joc iar ludoteca este un spatiu foarte atractiv deopotriva pentru micuti si parintii lor
cadre gradinita
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.