Orban despre Boc

Orban despre Boc

0 300

Vicepresedintele PNL si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, il ia peste picior, in stilul caracteristic, pe Emil Boc, afirmand despre acesta ca „este simpatic, dar nu are nicio legatura cu realitatea”. Cu alte cuvinte, Boc este plecat de-a binelea cu sorcova.
Nu cred ca Ludovic Orban este departe de adevar, caci il cunoastem cu totii pe catelandrul basescian si felul lui de a latra, ca un pechinez la vecinul de 150 kg.
Constatarea lui Orban este facuta ca urmare a afirmatiei ca PD-L il va da in judecata pe Tariceanu, daca guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru blocarea aplicarii legii de majorare a salariilor profesorilor.
Orban spune: „Din partea unui jurist este descalificare profesionala, domnul Boc a fost simpatic si cu parlamentul unicameral ( propunere pedelista si sustinuta de presedintele Basescu, n.a.) in conditiile in care si-a dat doctoratul pe parlamentul bicameral. Nu are nicio legatura cu realitatea, guvernul actioneaza pe baza Constitutiei, are dreptul sa dea o ordonanta de urgenta. Executivul va lua masura necesara impotriva demagogiei iresponsabile PSD si PD-L, o masura care tine cont de realitatile actuale.”
Nu pot nega ca Orban n-ar avea dreptate si vad ca Boc da iarasi cu mucii in fasole, ca asa ii comanda mentorul sau. Dar ma intreb ce se ascunde in spatele acestui circ, acestui praf aruncat ca sa acopere cine stie ce facatura politico-economica, mai departata de interesele pur politice din preajma alegerilor. Iar daca facatura va aparea candava pe faleza permisa noua, va fi al naibii de tarziu pentru indreptarea starii, iar noi vom putea doar face marunt din buze.
Nu este frumoasa Romania?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.